Uoči prvog koncerta u Beogradu Alen Islamović poručuje: Proleće na MTS dvoranu sleće

Autor:

21.02.2024 15:02

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Alen Islamović najavio prvi solistički koncertPrvi solistički koncert Alena Islamovića u Beogradu, zakazan je za 22. mart, pod sloganom „Ti si moja eksplozija”.

Na repertoaru će se naći brojni hitovi koje je otpevao tokom četiri decenije karijere, a publika će biti u prilici da premijerno čuje i neke nove pesme.

Boško Karanović

 

- Ne želim se odreći vremena koje sam proveo u Divjim jagodama, a nezabilazan je naravno i period proveden u Bijelom dugmetu. Sve pesme koje sam otpevao od 80-ih do danas podjednako su mi drage, pa je bilo teško suziti izbor na samo 35 naslova – priznaje muzička zvezda.

Pročitajte: Tajna pevača Bjelog dugmeta - Moje pravo ime nije Alen

Bilo kako bilo, publika će tokom dvočasovnog koncerta uživati u nizu hitova koje je obeležio neponovljivi glas Alena Islamovića, kao što su: Motori, Đurđevdan, Ružica si bila... Biće to emotivni osvrt na jedno lepo muzičko putovanje, započeto još pre četrdeset godina.

Boško Karanović

 

- Za Beograd me vežu divne uspomene, još iz vojničkih dana. Tokom šesnaest meseci vojničkog roka, odlično sam upoznao grad. Beograd mi je uvek mirisao na ljubav. Drago mi je što se moj prvi solistički koncert dešava u proleće, i možda bi najbolji slogan bio „Proleće na MTS dvoranu sleće” - poručio je u šali pevač čija popularnost ne bledi.

Komentari. (0)

Loading