Bojana Barović

Od nje je nasledila lepotu: Bojana Barović pokazala majku i zadivila sve (foto)

Autor:

13.02.2024 15:01

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Majka Bojane Barović izgleda dosta mlađe



Bojana Barović i Nikola Rokvić jedan su od retkih parova koji se mogu pohvaliti skladnim brakom. Njih dvoje su ponosni roditelji troje dece, u čijem odgajanju pomažu kako svekrva, tako i tašta.

Majka Bojane Barović sa manekenkom ima divan odnos pun ljubavi, u čuvanju svojih unučića uživa kad god može, a njihove zajedničke trenutke s vremena na vreme možemo videti na društvenim mremama.

Foto: Miloš Nadaždin

 

Upravo tako je bilo tokom njihovog skorašnjeg druženja, što je Bojana ovekovečila fotografijom koja nije prošla nezapaženo.

Majka Bojane Barović oduševila je Bojanine pratioce na društvenim mrežama svojom lepotom i prirodnošću, a ono što je većina njih prokomentarisala jeste da njih dve neverovatno liče.

Pročitajte Najslađih 365 dana - Nikola Rokvić i Bojana Barović slave Angelinin prvi rođendan

Ukoliko na osnovu crta lica niste, sigurno ćete ih po očima odmah prepoznati.

Instagram

 

Inače, Nikola Rokvić i Bojana Barović ne libe se da javno iskažu svoju ljubav, a u više navrata govorili su o svom odnosu.

- Kad postoje iskrenost, razumevanje i pre svega ljubav, sve je lakše.

Mi pokušavamo da budemo najbolji prijatelji, da razumemo jedno drugo i da sve prepreke prevaziđemo razgovorom - otkrio je Nikola jednom prilikom, pa objasnio kako im polazi za rukom da održe skladan brak.

Pročitajte Dupleks porodice Rokvić dobio novo ruho, kao u Diznijevim crtaćima (foto)

- Trudim se da vodim miran, zdrav život. Okružen sam porodicom i prijateljima koje volim i nekako živim i idem za tim svojim idealima.

Pokušavam da svaki put budem bolja verzija sebe ili barem da idem ka tome, pa i kad padnem, da što pre ustanem. Mislim da je to jako bitno, da se non-stop trudimo da idemo ka nečemu dobrom ili boljem.

 

Komentari. (0)

Loading