Tamara Kalinić

Od apotekarke do uspešne blogerke: Ova odluka je Tamari Kalinić potpuno promenila život

Autor:

02.02.2024 18:35

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zanimanje Tamare Kalinić dobro je poznato javnosti, ali malo ko se seća čime se blogerka bavila u mladosti…Zanimanje Tamare Kalinić naširoko je poznato javnosti, međutim, malo ko zna čime se blogerka bavila pre nego što je ostvarila uspešnu karijeru. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jednu od naših najboljih influenserki na društvenim mrežama prati preko milion ljudi, Daily Mail ju je uvrstio na listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, a Vogue svrstao u 10 najboljih svetskih blogerki. 

Pročitajte Hiljadu puta DA - Verila se Tamara Kalinić, ovaj muškarac je zauvek osvojio njeno srce (foto)

Danas ona je rado viđena na prestižnim revijama, živi u Parizu i uzor je mnogim mladim devojkama. Ipak, njen životni put nije uvek bio lak, a zanimanje Tamare Kalinić je malo ko znao. 

Naime, pre nego što je uplovila u svet mode i influensa Tamara je radila u apoteci u Londonu. Nakon nekog vremena rešila je da da otkaz i uplovi u svet mode, što se pokazalo kao dobra odluka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Narednog dana dobila je poslovnu ponudu i honorar koji je bio dvostruko veći od njene plate u apoteci. 

– Pošto je farmacija moje zanimanje, to je bio posao koji mi nije bilo lako da napustim. Tek dve godine živim od ovoga, a poslednja godina je bila baš uspešna – ispričala je blogerka 2016. za „Blic Ženu”.

Pročitajte Luksuz i glamur - Tamara Kalinić sa poznatim facama proslavila rođendan

Njeni najbliži nisu ispočetka podržaval izbor zanimanja Tamare Kalinić jer su ga smatrali hobijem od kojeg se teško zarađuje. 

Vrlo brzo su promenili mišljenje i postali joj najveći oslonac u životu. 

Komentari. (0)

Loading