Porodica Savić

Porodica uzbuđeno čeka ovaj datum, Vujadin ne skida osmeh sa lica, Dule Savić potvrdio: Stiže 31. januara!

Autor:

24.01.2024 18:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dule Savić otkrio srećne vesti, cela porodica je uzbuđenaLegendarni Dule Savić ostvario je neverovatne rezultate u fudbalskoj karijeri. Njegovim uspesima posvećena je knjiga, ali i dokumentarni film o Duletu Saviću povodom kojeg je danas imao konferenciju za medije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Film o Duletu Saviću čeka se s nestrpljenjem

Premijera filma o životu slavnog fudbalera biće održana 31. januara u "mts Dvoran"i, a Savić je za medije otkrio da je ovo treći put kako je pogledao film.

- Tačno je sve što su moji prijatelji u filmu rekli. Da je obeležio moju karijeru, bilo je i drugih golova, ali ovaj je obeležio i karijeru, i moju generaciju, i Crvenu zvezdu.

Pročitajte Sada neka budu blizanci - Mirka Vasiljević oduševila naciju!

Naravno zahvaljujući nekim okolnostima koje su išle naruku, i tom golu i rezultatu.

- Zvezda se te godine tim golom plasirala za prolećni deo evropskog takmičenja i bila jedini klub u Jugoslaviji koja je igrala na proleće – izjavio je Dule, a u jednom trenutku preko video-poziva uključio se njegov sin Vujadin koji nije skidao osmeh sa lica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Fudbalski as je otkrio da je srećan što je ovaj film urađen.

- Ne zbog sebe, nego da ostane kao zapis za generacije koje dolaze posle nas.

Možda će neko kroz film malo bolje upoznati ne samo mene, nego i ljude koji su govorili, moje prijatelje, klub, vreme i fudbal koji smo igrali - zaključio je Dule Savić. Sigurni smo da je cela njegova porodica podjednako ushićena ovim povodom.

Komentari. (0)

Loading