Ana Sević

Ne želi više da ćuti: Ana Sević progovorila sa kakvim se osudama susreće kao majka

Autor:

12.01.2024 13:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izjava Ane Sević privukla dosta pažnjeAna Sević već neko vreme je u srećnom braku sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, kome je rodila sina Simeona i ćerku Senu, dok iz prvog braka ima naslednicu Lorenu.

Pevačica je karijeru stavila na pauzu kako bi se posvetila odgajanju dece, koja su njena najveća preokupacija. Sada je za medije progovorila o odgajanju dece i izjava Ane Sević privukla je dosta pažnje.

Instagram

 

Nije tajna da je Anin suprug veoma imućan, te da je okružena luksuzom na kome joj mnoge žene zavide. Tu se rodila i pretpostavka da pevačica, osim što ne mora da radi, ne mora sama ni da čuva decu.

Pročitajte Nije znala ni ko je on - Ana Sević oca upoznala tek sa 20 godina, o ovome ne želi da govori

Ana je u emisiji „Scena“ na „Blic“ televiziji progovorila sa kakvim se sve osudama javnosti susreće.

- Svako ko kaže: „Eto, ona čuva decu, ona ne radi ništa“.

 

 

- Izvini, radi kao da radi 24 časa u nekoj firmi, pa puta tri, pa plus odgovornost još mnogo veća jer, naravno, vaspitavaš živo biće i baviš se živim bićem, a ne nekim papirom, ili kompjuterom, ili tako nečim - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Izjavu Ane Sević sigurno će razumeti mnoge mame koje su se takođe potpuno posvetile vaspitanju dece i koje smatraju da je to najodgovorniji "posao".

Komentari. (0)

Loading