Ruška Jakić

Ljubav koja se pamti: Ovaj poznati voditelj bio je prvi muž Ruške Jakić, ludo su se voleli (foto)

Autor:

03.01.2024 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prvi muž Ruške Jakić bio je poznati voditelj, ludo su se voleli



Voditeljka i autorka emisije "Ljubav i moda" Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, međutim, prvog supruga je, kako sama ističe, najviše volela. 

Ata Images

 

Naime, prvi muž Ruške Jakić bio je poznati novinar i voditelj Dejan Đurovića, koji je mnogo uradio na popularizaciji klasične muzike.

Pročitajte Nekada je bila prava lepotica, a sada... Verovali ili ne, ovako Ruška Jakić izgleda bez šminke (foto)

Ljubav među njima rodila se na početku Dejanove karijere, u vreme kada je snimio svoj prvi film „Subota uveče“, koji mu je doneo veliku popularnost. 

Iako je bio izgrađena ličnost, Đurović nije imao hrabrosti da priđe mladoj, talentovanoj devojci, pa je upoznavanju sa Ruškom kumovao njihov zajednički prijatelj. 

youtube printscreen

 

Ubrzo Dejan se pojavio ispred Ruške sa buketom ljubičica i tako je počela njihova ljubavna priča. Iz vojske joj je slao romantična pisma, a ona je strpljivo čekala njegov povratak. 

Nakon venčanja muž Ruške Jakić poveo ju je na selo, gde su živele njegove tetke. Za tu priliku voditeljka je obukla kratku suknju i cipele sa visokom potpeticom, što se njegovoj porodici nije mnogo dopalo. 

Pročitajte Imamo i dokaz - I Ruška Jakić je nekad bila mlada

Potom su, prisetila se jednom prilikom Ruška, otišli u Ulcinj, da se na grobu Dejanovog oca zakunu na večnu vernost. Ipak, brak nije potrajao.

‒ Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima ‒ izjavila je ona.

Komentari. (0)

Loading