Nikola Zablaćanski

Milenka Zablaćanskog nema ko nije znao, ali niste ni pomišljali da je ovo njegov mlađi sin (foto)

Autor:

10.12.2023 21:28

Foto:

Foto:

Mlađi sin Milenka Zablaćanskog konačno u javnosti, upoznajte NikoluKada je 2008. godine tragično izgubio život glumac Milenko Zablaćanski iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Snežanu i sinove Ivana i Nikolu

Dok je stariji naslednik Ivan krenuo očevim stopama i glumu izabrao kao svoj životni poziv, malo ko zna kako izgleda i čime se bavi mlađi sin Milenka Zablaćanskog. 

Nikola Zablaćanski ne bavi se javnim poslom, pa se samim tim retko pojavljuje u javnosti.

Pročitajte Čestitamo - Sin Milenka Zablaćanskog postaje otac

On, naime, u Beogradu živi povučenim životom i bavi se animacijom što članove njegove porodice nije iznenadilo budući da je kao mali obožavao igricu Heroes III koju je svakodnevno igrao. 

U trenucima kada je bio odvojen od računara potrebu za uživanjem u lepo ilustrovanom artstyle-u je nadomestio crtanjem i kreiranjem sličica kroz koje je pričao svoju priču.

printscreen

 

Nikola je završio Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, a ilustracija je postala profesija koja mu ispunjava život.

Pročitajte Ispovest Ivana Zablaćanskog - Tata me uvek čuva

Mlađi sin Milenka Zablaćanskog ne voli javno da se eskponira, a svoj umetnički stil opisuje kao smešan, dosta intenzivno obojen i pomeren. Kroz radove, kako sam ističe, iskazuje svoj karakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Citatlija™ (@citatlija_)

 

Komentari. (0)

Loading