Nemanja i Dragi

Nakon što se Dragiša srušio na terenu oglasio se Nemanja, poznato zdravstveno stanje Gudelja

Autor:

03.12.2023 19:25

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Fudbaler se oglasio emotivnom objavom



Zdravstveno stanje Dragiše Gudelja danas je zabrinulo javnost. Nakon što se na fudbalskom terenu srušio usred utakmice, mladom fudbaleru odmah je ukazana medicinska pomoć.

Instagram printscreen

 

Na svu sreću većih posledica nije bilo budući da mu je u aprilu ove godine ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator koji mu je ovog puta spasio život. Klub je saopštio da je fudbaler trenutno u dobrom stanju.

Pročitajte O njihovom odnosu pričalo se svašta - Najnovija fotografija otkrila šta Anastasija zaista misli o budućoj jetrvi

Prema najnovijim informacijama, on je krenuo sa saigračima nazad u Kordobu.

– Idemo u Kordobu sa tri boda i sa Dragim – stajalo je u saopštenju, a na snimku koji je klub objavio vidimo da Dragiša izlazi iz bolnice, piše hellomagazin.rs.

Podsetimo, krajem marta ove godine sličan incident se desio, kada je brat Nemanje Gudelja doživeo  kardiorespiratorni zastoj usred utakmice.

Kako je zdravstveno stanje Dragiše Gudelja sada stablino porodica može da odahne, a njegov stariji brat Nemanja odmah se oglasio na Instagramu i pružio mu podršku jednom slikom i emotikonom srca.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading