Vlado Georgiev

Vlado Georgiev posle dugo vremena u javnosti, promena je očigledna (foto)

Autor:

01.12.2023 17:15

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Izgled Vlada Georgieva privukao dosta pažnjeMiljenik ženske populacije i vlasnik neprevaziđenih balada Vlado Georgiev dugo vremena nije bio pred kamerama.

Povod da crnogorskog pevača vidimo posle duže vremena u javnosti bio je jedan prestonički događaj koji se održao sinoć na Belom dvoru kada su svi komentarisali izgled Vlada Georgieva.

Petar Milošević

 

Pevač se pojavio u nikad elegantnijem izdanju. Na sebi je imao crni smoking uz koji je uklopio leptir-mašnu, dok je uz to upario cipele iste boje.

Pročitajte Večiti neženja pored nje se smirio - Ovako danas izgleda izabranica Vlada Georgieva

Perfektan stajling čuvenog Barbe ipak je pao u drugi plan, budući da su mnogi primetili da pevač ima nekoliko kilograma više.

Ata Images

 

Izgled Vlada Georgieva komentarisali su svi

Kilogram više ili manje, Vlado Georgiev i dalje slovi za jednog od najpoželjnijih na domaćoj javoj sceni, a verujemo ni da njegova izabranica nema nikakvu zamerku.

Ata Images

 

Inače, Vlado Georgiev već godinama je u srećnoj ljubavi sa Milicom Samardžijom koja mu je rodila dve ćerke: Sofiju i Elenu.

Pročitajte Vlado Georgiev za dlaku izbegao saobraćajnu nesreću, on mu je večeras spasao život

Njihova romansa počela je na snimanju spota za pesmu „Iskreno“, mada je pevač na sve načine pokušao da sakrije romansu.

Par je prvi put uslikan zajedno tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori u njegovom rodnom Herceg Novom. Međutim, Milica i Vlado ubrzo su raskinuli.

Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, tako da se „večiti neženja” koji je godinama izbegavao da stane na ludi kamen, ipak posle mnogo vremena skrasio.

Komentari. (0)

Loading