Ivana i Petar

Petar Mitić progovorio o braku sa Ivanom: Neću da vas lažem da je sve idealno

Autor:

02.11.2023 16:57

Foto:

Foto:

Petar Mitić iskreno o braku sa Ivanom



Petar MitićIvana Pavković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a kao kruna njihove ljubavi došli su sinovi Vujadin, pa potom blizanci Vojin i Vuk

Međutim, ma koliko se činilo da je kod ovog para sve idealno, u braku Petra Mitića i Ivane Pavković ima trzavica.

Instagram

 

- U našem slučaju ja uvek kažem, samo dogovor kuću gradi, pa i vezu, pa i brak. Moraš da se trudiš da očuvaš brak i pozitivnu atmosferu.

Ljudi se dosta udalje kada nema dobre komunikacije, kod nas je to sve super. Bukvalno moraš da se trudiš da očuvaš neke stvari, da se problemi ne guraju pod tepih – rekao je Petar, a potom ispričao kako neguju svoju ljubav.

Pročitajte Proslava bez premca - Petar Mitić i Ivana Pavković slave blizancima rođendan, mislili su na svaki detalj

- Dovoljno je samo negde otići, promeniti prostor ili izvesti suprugu na neku prijatnu večeru, kupiti neki skroman poklon, recimo cveće, parfem… Ništa specijalno, moja supruga nije zahtevna – ispričao je pevač, te otkrio da u njihovom braku nije sve idealno.

Ata Images

 

- Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost – objasnio je on, a onda otkrio razlog poslednje svađe, ispričao je Petar kroz smeh.

Podsetimo, Ivana Pavković i Petar Mitić uplovili su u emotivnu vezu 2013. godine, a upoznali su se na muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”. Par se venčao 2016, i krajem te godine dobio sina Vujadina, a 2022. godine i blizance Vojina i Vuka.

Komentari. (0)

Loading