Dragana Dabović

Bjankina bajka: Ćerka Dragane Dabović proslavila rođendan na nesvakidašnjem mestu (foto)

Autor:

30.10.2023 19:00

Foto:

Foto:

Ćerka Dragane Dabović imala originalnu rođendansku proslavu



Dragana Dabović i njen izabranik Milan Kolarski roditelji su dvoje dece: sina Noe, koji je došao kao kruna njihove ljubavi, i ćerke Bjanke, koju je glumica dobila u prvom braku, i koju je njen suprug prihvatio kao svoje dete.

Mala Bjanka napunila je sedam godina, a roditelji su se potrudili da joj prirede rođendan za pamćenje. Rođendan ćerke Dragane Dabović obeležen je na originalnom i reklo bi se nesvakidašnjem mestu - u pozorištu.

 

 


„Bjankin 7. rođendan kao konačno okupljanje svih koje volimo, ovog puta smo dorasli „Pozorištancetu puž“ na moju ogromnu radost“, pohvalila se ponosna mama na svom Instagram nalogu, pa podelila fotografije sa proslave.

Pročitajte Ručak za 20 minuta - Daca Dabović oduševila receptom za pileće nagetse (video)

Budući da je istog dana obeležavana „Noć veštica“ i rođendan ćerke Dragane Dabović imao je prepoznatljive Halloween motive. Čitav prostor bio je dekorisan u roze i crnim tonovima, te je takva bila i torta sa brojem sedam.

 

 

Bjanki je u ga[enju svećica pomogao mlađi brat Noa, kao i mnogobrojni drugari koji su se radovali sa njom, a potom su svi zajedno uživali u predstavi.

„Pozorište je najlepše mesto na svetu, garantujem“, napisala je glumica u opisu seta fotografija na kojima mališani uživaju u predstavi.

Originalan rođendan, zar ne?

Komentari. (0)

Loading