Film

Bri Larson zablistala u novom Marvelovom filmu

Autor:

26.10.2023 08:00

Foto: Promo

Foto: Promo

PREMIJERNO 8. NOVEMBRA U DOMAĆIM BIOSKOPIMA



Nastavak akcione avanture „Kapetan Marvel 2“, o moćima junakinje Kerol Danvers o kojoj je 2019. godine snimljen prvi deo franšize, premijerno će biti prikazan u sredu, 8. novembra u svim većim bioskopskim salama širom Srbije.

Promo

 

Hrabra, odvažna i snalažljiva Kerol koju tumači lepa glumica i dobitnica nagrade Oskar za film „Soba“ (Room) Bri Larson vraća se na veliko platno, ponovo u prepoznatljivom Marvelovom ruhu.

Taman kad je povratila svoj identitet koji su joj oduzeli pripadnici druge vrste, junakinja čuvenog stripa ponovo se suočava sa činjenicom da je univerzum destabilizovan.

Njene moći ukrštaju se moćima dveju mladih junakinja, Kamalom Kan inače poznatim likom u popularnoj seriji "Ms Marvel", kao  i naučnicom Monikom Rambo likom poznatim u seriji "VandaVizija" koja je dobitnik 3 nagrade Emi.

Pročitajte Veliki povratak Džonija Depa - Ovo se dugo čekalo

Rediteljka filma „Kapetan Marvel 2“ Nia Dakosta najmlađa je rediteljka koja je stavila svoj potpis na neki Marvelov film, a ujedno kao i scenaristkinja unosi sveže ideje u nastavku franšize.  

 
"Tri heroine će zameniti svoja mesta. Haotično je i pomešano, a želela sam da to predstvaim i kroz njihove pojedinačne likove," rekla je rediteljka filma.

Promo

 

Pored glumica Bri Larson, Ime Velani i Tejone Paris, Marvelovu ekipu glumaca dopunjuje i poznati američki glumac Semjuel L. Džeksonom.

 

Komentari. (0)

Loading