Hju Džekmen

Ona mu je pomogla da prebrodi krah braka: Šuška se da je ova koleginica nova devojka Hjua Džekmena (foto)

Autor:

09.10.2023 21:11

Foto: Photo by Kate Green/Getty Images

Foto: Photo by Kate Green/Getty Images

Nova devojka Hjua Džekmena izgleda da je ova lepotica



Nedavno su nam iz Holivuda stigle potpuno neočekivane vesti – Hju Džekmen stavio je tačku na brak dug tri decenije sa suprugom Deborom Li Fernes

O detaljima koji su doveli do kraha braka nisu želeli da govore, a već su se pojavile spekulacije da je nova devojka Hjua Džekmena njegova dve decenije mlađa koleginica Beti Hu.

Glumci i kolege podelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama koje su nastale kada je Hju pre nekoliko dana posetio Brodvej da bi gledao Beti kako nastupa u mjuziklu. Na slikama izgledaju srećno i nasmejano, što je verovatno i pokrenulo različite spekulacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betty Who (@bettywho)

Beti je ispod svoje objave na Instagramu stavila opis: „Moj zemljak! Hvala što si došao da gledaš ‘Hejdistaun’, veoma ljubazno od tebe”.

Jedan američki časopis preneo je da Beti i Hju imaju „interesantnu hemiju” i da su „zaista dobri prijatelji koji se nadaju da će jednog dana raditi zajedno u pozorišnoj predstavi ili mjuziklu”.

Nova devojka Hjua Džekmena pomogla mu je da prebrodi razvod

Nova devojka Hjua Džekmena, kako se šuška, bila mu je rame za plakanje nakon kraha braka. A da ne kriju koliko su bliski, govore u prilog i fotografije sa utakmice na kojoj su bili u društvu Tejlor Svift, Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli.

Prema pisanju stranih medija, Hju je trenutno u fazi pisanja svoje knjige u kojoj će iskreno progovoriti o svom životu, ali i razvodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reeve Carney (@reevecarney)

Pročitajte Kraj posle 27 godina braka - Razvode se Hju Džekmen i Debora Li Furnes

Podsetimo, u šturom saopštenju koje su izneli u javnost bivši supružnici, Hju i Debora nisu želeli da komentarišu detalje koji su doveli do toga da se ljubavi ugasi. 

Ostali su u prijateljskim odnosima, rekavši da su im deca Oskar i Eva najveći životni prioriteti te da će sve učiniti zarad njihove sreće.

Komentari. (1)

Loading
komšija

10.10.2023 15:42

Meni ova deluje kao da je naklonjena svom polu.