Jelena Bačić Alimpić

Mislila je da nikad neće pasti pod uticaj trendova: Jelena Bačić Alimpić doživela potpunu transformaciju (foto)

Autor:

06.10.2023 17:49

Foto:

Foto:

Frizura Jelene Bačić Alimpić njen je zaštitni znak, a sada je doživela transformaciju



Jelena Bačić Alimpić poslednjih meseci ima veoma gust raspored poslovnih obaveza.

Ipak, to je nije omelo da načini veliku promenu u svom životu. Naime, frizura Jelene Bačić Alimpić doživela je potpunu promenu pre nekoliko dana.

Boško Karanović

 

Spisateljica trenutno radi na snimanju serije „Ringišpil” koja nosi naziv po njenom romanu koji je pre nekoliko godina bio bestseler broj jedan u regionu. Osim toga, bavi se i književnim radom pripremajući nova štiva za njene čitateljke.

Baka jedne male Mile koja je na svet stigla pre nekoliko meseci trudi se da pronađe vremena za sebe, jer voli da izgleda negovano i sveže, što joj uvek polazi za rukom.

Frizura Jelene Bačić Alimpić doživela je pravo osveženje

Otkako je kročila na javnu scenu Srbije, ona je važila za fatalnu crnku. Ipak, tome je došao kraj.

Nekadašnja novinarka odlučila je da napravi promenu kada je frizura u pitanju, pa je kosa Jelene Bačić Alimpić sada znatno svetlija.

Instagram

 

 

Pročitajte Tako mlada - Ćerka Jelene Bačić Alimpić danas je dobila nju (foto)

Ona je na tamnu kosu izvukla svetle pramenove, što je u poslednjih nekoliko godina potpuni hit. Jelena se svojom novom frizurom pohvalila na Instagramu, a za promenu koju je napravila dobila je brojne pohvale.

Mada je novu boju kose pokazala samo otpozadi, verujemo da joj odlično pristaje, te da će dodatno istaći njene krupne, crne oči.

Komentari. (0)

Loading