Aleksandra Vasković

Malo kulture nije naodmet: Objavu Aleksandre Vasković svi komentarišu, ovo je razlog (foto)

Autor:

03.10.2023 13:00

Foto:

Foto:

Problem Aleksandre Vasković podelio mišljenja javnosti, evo o čemu je reč...



Aleksandra Vasković aktivna je na društvenim mrežama putem kojih redovno komunicira sa pratiocima, deli savete, recepte, ali i trenutke i situacije iz privatnog života. 

Pile Zuto Photography

 

Jednom prilikom mlada doktorka priznala je da joj je posle porođaja ostala dijastaza - razdvajanje mekih struktura središnje linije ravnog trbušnog mišića. 

Pročitajte Za ovo se živi - Supruga Bojana Vaskovića sa ćerkama, mala Helena je mamina kopija (foto)

Naime, kako stomak raste u toku trudnoće, vezivno tkivo koje spaja levu i desnu stranu trbušnog zida se rasteže i postaje tanje, dozvoljavajući na taj način trbušnim mišićima da se razmaknu i prošire.

Pri tome, hormoni koji se javljaju u trudnoći i utiču na povećanje elastičnosti tetiva i zglobova, imaju bitnu ulogu i u rastezanju tetive koja spaja trbušne mišiće.

Iako je problem Aleksandre Vasković vidljiv golim okom, to je ne sprečava da uživa u uskim haljinama i suknjama. Ipak, najnovija objava supruge frontmena Lexington benda podelila je mišljenja javnosti. 

- Je l to nova beba na pomolu - pitala je gospođa koja Aleksandru prati na Instagramu. 

Budući da je problem Aleksandre Vasković poznat javnosti, brojne dame su ovo pitanje smatrale neumesnim, te su stale u odbranu lepe brinete. 

Pročitajte Sjajan predlog za nedeljni ručak stiže iz kuhinje Aleksandre Vasković, nećete odoleti (video)

„Osobe bez dlake na jeziku će nam doći glave”, „Malo kulture nije naodmet”, „Da li si čula nekada da se ovakvo pitanje nikada ne postavlja”, samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading