Nina Badrić

Nina Badrić živi u nehumanim uslovima, javno moli za pomoć: Zbog komšije osam dana nemam vodu...

Autor:

28.09.2023 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Problem Nine Badrić sa komšijama svakog dana postaje sve ozbiljiniji



Nina Badrić jedna je od onih pevačica koja se trudi da privatni život što više može sakrije od očiju javnosti. Oduvek važi za smirenu i tihu damu koju gotovo nikada nismo imali priliku da vidimo izrevoltiranu, makar ne do sada.

Naime, sada je progovorila na društvenim mrežama o mukama koje već danima ima. Problem Nine Badrić sa komšijama iz dana u dan je sve veći, a kako ističe muzička zvezda oni su potpuno nezainteresovani za saradnju.

Ata Images

 

 

Hrvatska pevačica istakla je da već osam dana nema vodu u stanu zbog komšije koji živi ispod nje. On je poplavio stan ispod, pa su ventili zatvoreni zbog još veće moguće štete. Dotični gospodin se ne javlja na pozive, te nema ni naznaka da će se problem Nine Badrić uskoro rešiti. 

- Imate li vi suseda iz pakla? Moj se zove A.S. U svom stanu je izazvao poplavu, susedima je poplavio stan, a meni koja živim iznad isključi su ventile za vodu zbog straha da se ne napravi još veća šteta. Živim u 21. veku osam dana bez vode, počela je svoju priču Nina i nastavila.

Instagram @badrich

 

 

Problem Nine Badrić ozbiljno ugrožava njen svakodnevni život

- Niko mi ne može pomoći, zvala sam sve institucije u državi, od gradskog do policije. Dotični je otišao “na put” i ne zna se kada će se vratiti i ne dozvoljava majstorima da poprave kvar. Dok se on igra preduzetnika ja živim bez vode osam dana i nikom ništa, a verujte mi zvala sam sve nadležne institucije ko mi može pomoći u ovakvim bezizlaznim situacijama. 

- Ovo je taj dragi sused pa ako ga neko vidi neka ga zamoli da dođe sanirati štetu. On je izgleda jači od svakog sistema, poručila je pevačica uz psovku i okačila fotografiju čoveka koji joj je, kako kaže napravio problem.

Instagram

 

 

Pročitajte Kosa i koža blistaju, kilogrami se tope - Nina Badrić smršala 20 kilograma, evo u čemu je trik

Badrićeva je kontaktirala sve nadležne službe, ali čini se kao da niko nema rešenje za njen problem. Na "Instagramu" je objavljivala još nekoliko objava gde joj se sugrađani žale na pomenutog gospodina. Nadamo se da će se kvar uskoro uspešno sanirati i da će pevačica nastaviti normalnim životom.

Komentari. (0)

Loading