Vensan Kasel

Vensan Kasel ima novu devojku, još mlađu od prethodne: Da li je lepša od Monike Beluči?

Autor:

28.09.2023 15:20

Foto: Photo by Victor Boyko/Getty Images

Foto: Photo by Victor Boyko/Getty Images

Nova devojka Vensana Kasela je manekenka, mnogi je porede sa bivšom suprugomFrancuski glumac Vensan Kasel pre nekoliko meseci se razveo od manekenke Tine Kunaki, ali izgleda da nije dugo patio.

Iako nekadašnji par nije zvanično povrdio da nije više zajedno, holivudski zavodnik je viđen u društvu nove lepotice za koju kažu da je nova devojka Vensana Kasela.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Nakon što je završio ljubavnu priču sa dvadesetšestogodišnjom manekenom i sa Instagrama izbrisao sve njihove zajedničke fotografije, zamenio je novom, još mlađom lepoticom.

Nova devojka Vensana Kasela zove se Nara Baptista, bavi se modelingom i mlađa je od njega 30 godina.

Pročitajte Ostavio 30 godina mlađu manekenku - Evo gde je i sa kim sada Vensan Kasel (foto)

Nara ima 27 godina  i brazilskog i australijskog je porekla, a veza sa glumcem počela je naivno - flertom na društvenim mrežama.

Onda su putem Instagrama pokazali da su u Riju de Žaneiru, pa su čak i usnimljeni na jednom događaju koji promoviše kulturne događaje afroameričke zajednice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

Lepa manekenka je na društvenim mrežama objavila niz selfija, u kojima je u opisu napisala tvoja, na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: tvoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

Inače, prema pisanju stranih medija, do razvoda sa Tinom je došlo jer je Kasel varao i nju, baš kao i svoju prvu suprugu Moniku Beluči

Iako nije jedan od najatraktivnijih glumaca, očigledno da Vensan Kasel ima neku posebnu harizmu pa mu polazi za rukom da osvoji najlepše žene sveta.

Komentari. (0)

Loading