Miki Manojlović

Gledali ste je na televiziji, a niste ni sanjali da mu je supruga: Žena Mikija Manojlovića je njegova koleginica

Autor:

25.09.2023 10:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Supruga Mikija Manojlovića je njegova koleginica



Jedan od naših najboljih glumaca, Miki Manojlović, ostvario je bogatu karijeru i nanizao mnoge značajne uloge. I dok su njegova dostignuća poznata širom Evrope, o privatnom životu slavnog glumca malo toga se zna, pa tako malo njih ima informaciju ko je supruga Mikija Manojlovića.

Ata Images

 

Mikijeva izabranica je iz iste branše i zove se Tamara Vučković, a upoznali su se 1992. godine dok je radio predstavu "Zločin i kazna“. Njihov prvi susret na glumca je ostavio veliki utisak o čemu je on ranije govorio.

Naime, Manojlović je svojevremeno ispričao da je sreo veoma talentovanu mladu glumicu, a nije ni slutio da će mu ona biti životna ljubav, još manje da će dobiti sina.

Pročitajte Miki Manojlović o svom nasledniku - Mogu da dam savet, ali ništa ne vredi dok to ne prođe sam!

Suprugu Mikija Manojlovića naša domaća publika je upoznala u serijama "Tito i ja“ i "Na terapiji“, a predviđana joj je blistava karijera, međutim Tamara se ipak kasnije pronašla u menadžerskim vodama. Poslednjih godina je na čelu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Petar Đorđević

 

Predrag Miki Manojlović od supruge je stariji dve decenije, ali uprkos tome njih dvoje se fenomenalno slažu. Njihov sin Ivan ime je dobio po dedi, a glumac je priznao da ga je samo dva puta gledao u pozorištu.

Pročitajte Poklonila mu se Francuska - S kim je proslavio veliki uspeh

Dvadesetogodišnji mladić od roditelja je nasledio glumačku crtu, koju ispoljava kroz pisanje pesama i stvaranje muzike.

Manojlović iz prvog braka sa Iskrom Uzelac ima ćerku Čarnu koja je rediteljka i docent filmske režije na Akademiji umetnosti u Beogradu. 

Komentari. (0)

Loading