Saška i Đorđe

Muž mi ne pomaže oko deteta... Ne mogu da razumem: Saška Đoković progovorila o braku sa Đorđem

Autor:

20.09.2023 18:30

Foto:

Foto:

Saška Veslinov progovorila o braku sa Đorđem Đokovićem, ovako oni funkcionišu



Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, nedavno je proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Saškom Veselinov koja mu je rodila sina Aleksandra. Mladi par uživa u roditeljstvu i deli obaveze oko naslednika, o čemu je Saška nedavno govorila.

Instagram

 

- Često čujem da žene govore: 'Muž mi ne pomaže oko deteta.' Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva?!

Pročitajte Još jedno slavlje u porodici Đoković - Saška podelila prelepe vesti, čestitke se nižu

U braku Saške Veselinov i Đorđa Đokovića obaveze se dele

U našem slučaju, Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno – rekla je supruga Đorđa Đokovića, pa progovorila o proširenju porodice.

Stevan Pešić

 

- Zaista uživam u svakom trenutku s Aleksandrom, zaljubljena sam u naš odnos. Neretko se dešava da ga probudim poljupcima, ne mogu da objasnim tu vezu između njega i mene. 

Ali ja sam zaista jako mlada, imam tek 23 godine i nigde ne žurim. Naravno, biću srećna ako se naša porodica u budućnosti bude širila - zaključila je dizajnerka, pa je sigurno da je sa brakom Saške Veselinov i Đorđa Đokovića sve u najboljem redu.

Komentari. (0)

Loading