Marija Petronijević

Samo 10 dana nakon porođaja: Marija Petronijević vratila se obavezama na selu, evo kako izgleda

Autor:

18.09.2023 17:00

Foto: Dalibor Dalinović

Foto: Dalibor Dalinović

Izgled Marije Petronijević svi komentarišu, samo deset dana prošlo od porođajaPre tačno deset dana Marija Petronijević se porodila drugi put i na svet donela drugo dete.

Lepa glumica se nedugo nakon porođaja oglasila na svom Instagram nalogu i podelila fotografiju sa bebom uz opis: "Od danas smo bogatiji za još jednog člana“.

Instagram

 

Očigledno da se glumica i te kako dobro oseća budući da se samo deset dana nakon porođaja vratila obavezama u domaćinstvu, što je takođe podelila sa svojim pratiocima, koje je oduševio izgled Marije Petronijević.

Naime, poznato je da glumica živi sa suprugom i sinom na selu i da se bavi poljoprivredom, pa je tako Marijina fotografija koja je osvanula na Instagramu bila upravo iz bašte.

Pročitajte Marija Petronijević ekskluzivno za Gloriju - Druga beba stiže u septembru

"Danas je profesor Goran koji proizvodi prirodni med, za svoje pčele uzeo 36 sadnica lavande, kako bi mu pčele u toku jeseni imale prirodnu pašu.

Instagram

 

Goran će nam se revanširati svojim prirodnim medom. Čuvajmo prirodu i pomozimo jedni drugima koliko možemo. U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo“, napisala je glumica, a izgled Marije Petronijević pobrao je mnoštvo komplimenata.

Komentari. (0)

Loading