Nekad i sad

Očarala vas je krajem devedesetih, svaki dan je gledate na malim ekranima: Nikada nećete pogoditi ko je ova glumica

Autor:

04.09.2023 18:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Glumica sa slike je bila preslatka devojčica, da li možete pretpostaviti o kome je reč?U eri društvenih mreža fotografije poznatih ličnosti iz najranijeg doba lako dospeju do očiju javnosti, pa smo upravo tako došli do fotografije glumice sa slike.

Devojčica koju vidite, kako je sama navela, tada je bila spremna za polazak u prvi razred, rame uz rame sa svojom sadašnjom kumom koja ju je upoznala sa čovekom njenog života.

Instagram

 

Da ne bismo odmah otkrili o kome je reč, krenućemo od njenih prvih glumačkih koraka.

Glumica sa slike rođena je Beograđanka, a prvi put se pojavila na filmu kao devojčica. Igrala je u ostvarenjima "Tren“, "Drugarčine“, "Berlin kaput“.

Pročitajte Pre 25 godina ova devojčica nije ni sanjala da će joj Deda Mraz ispuniti sve želje, za mesec dana najveću od njih

Veću popularnost stekla je devedesetih godina prošlog veka, ulogama u serijama "Bolji život“, "Srećni ljudi“, "Porodično blago“, "Bela lađa“, "Junaci našeg doba“.

Ipak, najveći uspeh u karijeri donela joj je uloga u seriji "Igra sudbine“ čiji je scenarista njen suprug Žarko Jokanović. Sada već sasvim sigurno znate da je glumica sa slike Milica Miliša.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading