Silvio Berluskoni

Opaka bolest uzela je i njega: Preminuo Silvio Berluskoni, supruga Marta nema od bola

Autor:

12.06.2023 12:24

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Preminuo Silvio Berluskoni, opaka bolest odnela je i njega



Silvio Berluskoni, bivši italijanski premijer, preminuo je u bolnici u Milanu u 86. godini.

Berluskoni, koji je tri puta predvodio vladu Italije, bio je 45 dana na lečenju u bolnici zbog infekcije pluća u vezi sa hroničnom leukemijom koja mu je ranije otkrivena i otpušten je 19. maja.

Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu - petoro dece, četrnaestoro unučadi i suprugu Martu koju je oženio pre samo godinu dana.

Profimedia

 

Podsećanja radi, Berluskoni je bio oženjen tri puta. Prvi put 1965. godine sa Karlom Elvirom Lućijom dal Oljio sa kojom ima dvoje dece - Marinu i Pjerisilvija

Osamdesetih godina u pozorištu Manconi u Milanu upoznao je glumicu Veroniu Lario zbog koje se 1985. godine razveo od prve supruge. Sa Veronikom se potom venčao i dobio troje dece - Barbaru, Eleonoru i Luiđija. Ipak, ni ta ljubav nije potrajala, a on se 2012. godine ponovo razvodi. 

Pročitajte Isto kao Siniša Mihajlović, pretužno - Leukemija uzima i njega, hemoterapije započete

Kada je 2020. godine uplovio u vezu sa Martom Antoniom Fašinom znao je da je to ljubav za ceo život. U septembru te godine oboje su bili pozitivni na korona virus, a Silvio je proveo deset dana u bolnici San Rafaele u Milanu.

Pročitajte Šuškalo se, a sada je stigla i potvrda - Berluskoni uhvaćen sa pola veka mlađom devojkom (foto)

Prošle godine, poznati političar oženio je svoju pet decenija mlađu izabranicu kojoj se emotivnim rečima zavetovao na večnu ljubav.

- Marta, prema tebi osećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Dopunjavaš me, ne bih mogao da živim bez tebe. Ispunjavaš moj život - rekao je on tada. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading