Nataša Pavlović

Sad je jasno zašto ga krije: Muž Nataše Pavlović je pravi gospodin, ovim gestom ju je osvojio

Autor:

09.06.2023 21:20

Foto: Dalibor Danilović / Gloria

Foto: Dalibor Danilović / Gloria

Muž Nataše Pavlović ne voli javno da se eksponira



Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović godinama je u skladnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem, kome je podarila sinove Olega i Jana.

Budući da ne voli da se eksponira, muž Nataše Pavlović retko se pojavljuje na javnim događajima, a lepa voditeljka na društvenim mrežama nikada nije objavila fotografiju sa mužem. 

Youtube Screenshot

 

Ipak, ona nije odolela pa je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako je upoznala svog partnera kojeg vešto krije od radoznalih pogleda. 

- Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao 'dobro veče, koleginice', delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, a mimoilazili smo se na poslu.

Pročitajte Potresna poruka bivšem mužu - Praktična žena se oprostila od Marka Živića

Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan, a ne navalentan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj.

Dalibor Danilović

 

Predrag je Natašu zaprosio u stanu, a potom su veridbu proslavili u restoranu sa prijateljima.

- Zaprosio me je dok smo bili sami kod kuće, pa smo potom otišli do restorana u kojem su bili svi naši prijatelji, na moje iznenađenje. Sve ih je doveo to veče, iako su bili širom sveta. Bilo je jako dirljivo i prelepo.

Došao je moj omiljeni pevač Aki Rahimovski i to je bila nezaboravna noć - otkrila je voditeljka u emisiji "Od A do DA", pa priznala da je venčanje organizovala u potpunosti prema svojim željama.

Pročitajte Voditeljka Nataša Pavlović tvrdi - Ključ je u kvalitetnom balansu

- Što se tiče venčanja, napravili smo žurku, nije bilo klasično venčanje i venčali smo se u ponoć. Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe.

Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera. Bilo je oko stotinjak gostiju, zvali smo ljude koje volimo, nikoga samo reda radi. Kum koji nas je upoznao je držao govor, koji je bio vrlo simpatičan. Sam čin venčanja je bio izuzetno dirljiv - zaključila je voditeljka. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading