Emina Jahović

Sinovi je podržavaju: Emina Jahović se udaje?

Autor:

07.06.2023 09:50

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Venčanje Emine Jahović moglo bi da bude na leto...



Pre mesec dana u medijima je odjeknula vest da Emina Jahović ima novog dečka.

Novi izabranik Emine Jahović je finansijski savetnik Kurt Danijel Santej (55) koji iza sebe ima jedan brak, a kako piše Informer, izgleda da će uskoro stati na ludi kamen sa lepom pevačicom.

Instagram

 

Naime, Emina Jahović prošle nedelje boravila je u Srbiji kada je svog dečka odvela u Novi Pazar kako bi ga upoznala sa porodicom, piše pomenuti list.

Pročitajte Ovakvu je još niste videli - Fotografija Emine Jahović privukla veliku pažnju, komentari ne prestaju (foto)

Venčanje Emine Jahović moglo bi biti na leto

Emina Jahović iz braka sa turskim pevačem Mustafom Sandalom ima dva sina Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej takođe ima sina sa prvom suprugom.

- Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! 
Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta - rekao je neimenovan izvor.

Instagram

 

Pevačica dugo nije želela da govori o novom dečku.

- Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu.

Pročitajte Duet sa Acom Pejovićem - Emina posle razvoda otvorila dušu, stihovi nove pesme kidaju srce (video)

Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta.

Ata Images

 

Od tada su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno - kaže izvor i dodaje:

- Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta, pa i ne čudi da je venčanje Emine Jahović sledeći logičan korak.

Pročitajte Duga posle kiše - Emini ON vraća osmeh na lice, pevačica na sedmom nebu (foto)

Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

Instagram

 

- Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Podsetimo, Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj, a veoma je cenjen i uticajan u poslovnim krugovima.

Pre dve godine se razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu - piše Informer.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading