Džeferson Mačado

Ogromna tragedija, jezive slike na mestu zločina: Poznati glumac pronađen mrtav, zakopano telo policija...

Autor:

28.05.2023 20:22

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Glumac Džeferson Mačado pronađen mrtav, prenose svi svetki mediji, velika tragedija dogodila se pre pet meseci, a tek sada policija je pronašla njegovo teloBrazilski glumac Džeferson Mačado (44) koji je nestao pre skoro pet meseci pronađen je zakopan ispred jedne kuće u Rio de Žaneiru.

Vest da je glumac pronađen mrtav objavila je porodična prijateljica na njegovom nalogu na društvenim mrežama.

"Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je Džef pronađen mrtav", napisala je u srceparajućem postu Sintija Hilsendeger.

Policija je saopštila da je telo glumca pronađeno vezano i ugurano u drveni sanduk koji je potom zakopan dva metra ispod zemlje u dvorištu jedne privatne kuće u naselju Kampo Grande.

Identifikovan je na osnovu otisaka prstiju.

Pročitajte Preminuo čuveni zavodnik iz latino sapunica - Ovo je bila poslednja želja Andresa Garsije (foto)

- Ruke su mu bile vezane iza glave - rekao je porodični advokat i naglasio da je glumcu bila omotana žica oko vrata što ukazuje na to da je verovatno zadavljen.

Advokat je dodao da je telo isprskano nekom hemikalijom kako se ne bi osećao neprijatan miris raspadanja.

Na snimcima se vidi da je kovčeg otkopala i izvukla ekipa od devet ljudi koja je najpre bušilicom morala da razbije betonski pod.

Policija u Brazilu traga za čovekom koji je iznajmio nekretninu.

Neidentifikovani osumnjičeni, koji je navodno poznavao Džefersona Mačada, poslednji put je viđen kako ulazi u kuću pre oko mesec dana.

Pročitajte Nebrojeno puta ste je čuli - Ovu pesmu Jasna Kočijašević posvetila je pokojnom sinu, otpevala ju je samo jednom (video)

"Džefersona su hladno i brutalno ubili zavidni i zli ljudi", napisala je Hilsendeger na glumčevom Instagram nalogu.

Pronalazak tela znači i kraj sage koja je počela nakon što je Mačado, koji je inače rodom iz Rija, nestao u januaru, a policija je saopštila da je poslednji put primećen u Kampo Grandeu.

Mačadova porodica je saznala za njegov nestanak tek nakon što ih je jedna nevladina organizacija obavestila da je njegovih osam pasa danima samo u kući.

Tokom narednih meseci, međutim, porodica je primala poruke od nekoga za koga su sumnjali da se lažno predstavlja kao glumac, piše "Daily Mail".

Mačadova majka Marija das Dores rekla je da joj je prepiska bila sumnjiva jer je bila puna pravopisnih grešaka i nije joj delovalo da se dopisuje sa svojim sinom.

Takođe je prestala da prima pozive od njega, a osoba koja joj se predstavljala kao Mačado je to objašnjavao time što mu je telefon pao u toaletu.

Porodica je postala sve zabrinutija nakon što je primetila da je Mačadoova lozinka za klaud promenjena i da mu je funkcija praćenja lokacije onemogućena.

Mačado je počeo da glumi 1997. godine i poznat je po rolama u sapunicama, prenosi Kurir.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading