Šeron Stoun

To može samo Šeron: Izvajano telo u bikiniju

Autor:

28.05.2023 17:00

Foto:

Foto:

Šeron Stoun ruši stereotipe, objavila selfi u bikiniju i pokazala da je u odličnoj formi



Šeron Stoun ruši sve stereotipe, objavila selfi u bikiniju. Holivudska diva već decenijama važi za jednu od najpoželjnijih glumica. Iako gazi sedmu deceniju godine joj lepo stoje i uprkos teroru i presiji za večnom mladošću, odolela je estetskim zahvatima i pustila da prirodno stari

Da je u odličnoj formi i da joj godine ne mogu ništa, potvrdila je još jednom, najnovijom fotografijom u bikiniju. Slavna oskarovka napravila je selfi u bikiniju upečatjivog printa, koji je otkrio da je u odlilnoj formi i da nema ni grama viška. 

Pročitajte Brutalan izgled i u sedmoj deceniji života: Kraljica crvenog tepiha priredila spektakl koji je hipnostisao ceo Kan

Instagram

 

Oskarovka je ispor fotografije poručila "Spremna za leto". Diva koja je jedno vreme koristila pomoć plastične hirurgije kako bi izgledala mlađe u holivudskoj insutriji lepote, pre nekoliko godina u intervjuu za "Vog" podelila neprijatno iskustvo koje je doživela. Nju je jedan partner ostavio zbog toga što je odlučila da su plastične operacije za nju prošlost. 

Pročitajte Izlazi nova verzija "Niskih strasti": nikad viđene seksi scene Šeron Stoun i Majkla Daglasa

Guliver Getty Images

 

- Videla sam ga još jednom nakon toga i više nije bio zainteresovan za mene. Ako neko ne vidi u meni više od botoksa, onda molim vas, znate gde su vrata. Bilo je razdoblja kad sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno kvarenje u mozgu i morala sam da primim više od 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica vratila u normalu- otkrila je glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rubi

28.05.2023 19:33

Kaže da prirodno stari ,a u obrazima se fileri vide iz aviona.Mustra kostima ružna i vulgarna.Koža jako oštećena,preporučila bi joj manje sunca i više zaštite.Čemu to naslikavanje kao tinejdžerica,nije joj potrebno.Ili? Kilaža odlična.