Kraljica Maksima

Holandska kraljica Maksima ruši stereotipe: Sastanak u štali

Autor:

27.05.2023 14:00

Foto: Patrick van Katwijk GettyImages

Foto: Patrick van Katwijk GettyImages

Kraljica Maksima i kralj Vilem Aleksander održali sastanak u štali pored ovacaKraljica Maksima ruši stereotipe u svakom smislu. Holandska kraljica i njen suprug, kralj Vilem-Aleksander su veoma neposredni, te ih sunarodnici mogu videti na raznim mestima, a jedno od njih nedavno je bila i -štala. 

Naime, kraljevski par obišao je  Lauversmer na Vadenskim ostrvima u Severnom moru. Tamo su posetili lokalnu farmu ovaca na kojoj su ih domaćini ugostili u štali. 

Pročitajte Nije ni slutila ko je on - Ovo je ljubavna priča holandskog kraljevskog para

Patrick van Katwijk GettyImages

 

Kraljevski par sedeo je zajedno sa domaćinima, na balama sena, tik pored stada ovaca. Domaćini su ih upoznali sa problemima i izazovima s kojima se suočava mala holandska zajednica na ostrvu poznatom po snažnim vetrovima i mnoštvu kišnih dana. Suverenitet nad pet Vadenskih ostrva dele Holandija, Nemačka i Danska.

Pročitajte Kraljica Maksima- Uvek spremna za akciju

 Patrick van Katwijk GettyImages

 

Kraljica, poznata po upečatljivim modnim izdanjima u svakoj prilici, i u štali je bila elegantna. Odabrala je ružičaste pantalone i košulju, trendi bež mantil, a široki rajf u istom tonu kombinaciji je dao dodatnu dozu šarma. Kralj Vilem-Aleksander odabrao je teget odelo i kravatu u istom tonu. 

Patrick van Katwijk GettyImages

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading