Ana Ivanović

Za ovo se živi: Ana Ivanović sa sinovima na plaži, Luka i Leon se ne odvajaju od brata (foto)

Autor: Gloria.rs

25.05.2023 20:30

Foto: Natural Performance promo

Foto: Natural Performance promo

Izgled Ane Ivanović nakon porođaja privukao je veliku pažnju javnostiAna Ivanović nedavno se po treći put ostvarila u ulozi majke.

Na svet je donela zdravog dečaka čije ime još uvek ne želi da otkriva, a sudeći po najnovijim fotografijama, trudnoća gotovo da uopšte nije uticala na njenu figuru.

profimedia

 

Naime, strani paparaci juče su uslikali nekadašnju teniserku u Palma de Majorci dok je u društvu sinova i majke Dragane uživala u sunčanom i toplom danu.

Osim što im je pošlo za rukom da uslikaju najmlađeg člana porodice, fotoreporteri otkrili su nam i kako Ana izgleda nakon trećeg porođaja. 

Pročitajte Ona je rodila najlepšu srpsku teniserku - Ana Ivanović ponosno pokazala majku, godine joj ništa ne mogu (foto)

Izgled Ane Ivanović je, sudeći po fotografijama, za svaku pohvalu, a novopečena mama se odlično oseća i beskrajno uživa u vremenu koje provodi sa mališanima. 

profimedia

 

Nakon šetnje Ivanovićeva je otišla u svoju kuću koju je pre par godina renovirala i prilagodila svojim dečacima, ipak mnogi su se nakon ovih kadrova stranih paparaca zapitali nije li malo prerano?

profimedia

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading