Tina Tarner

Grozna je i užasna! Ovu svoju pesmu Tina Tarner nije podnosila, postala je planetarni hit (video)

Autor:

25.05.2023 12:00

Foto: Photo by Mark Mainz/Getty Images

Foto: Photo by Mark Mainz/Getty Images

Nema ko ne zna ovu pesmu Tine Tarner, ali baš nju legendarna pevačica nije volelaPevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini života, a za sobom je ostavila neizbrisiv trag.

Kako je rekao njen potrparol, umrla je nakon duge bolesti u svom domu u blizini Ciriha, u Švajcarskoj, gde je provodila najviše vremena.

Pevačica je obeležila rokenrol muziku i bila je prva žena koja se ovim žanrom bavila.

Neki od najvećih Tininih hitova su "Simply The Best“, "Proud Mary“, ali i "What’s Love Got to Do with it“ – pesma koju ona nimalo nije volela.

Pročitajte Neverovatan život Tine Tarner - Prvi muž je ostavio sa 36 centi u džepu, drugi joj dao bubreg, oba sina je sahranila

Naime, u dokumentarcu o Tini Tarner na HBO Max platformi, koji je snimljen 2021. godine, slavna pevačica je otkrila da ne voli ovu numeru koja joj je donela Gremi nagradu i koja se nalazi na njenom legendarnom albumu Private Dancer.

- Bila je to užasna i grozna pesma. Ja sam bila rokerka a ovo je bila pop pesma - rekla je Tarner u dokumentarcu.

Njen tadašnji menadžer Rodžer Dejvis je, ipak, bio oduševljen ovom pesmom i mislio je, a pokazalo se ispavno, da će ova numera postati hit.

- Rekao sam joj da je to kao džoging. Onda smo oboje ustali i džogirali. Tako je Tina uhvatila taj ritam pesme i prilagodila je sebi - rekao je Dejvis, piše Nova, a Tina je to potvrdila.

- Ja sam promenila tu pesmu i učinila je svojom - pojasnila je slavna pevačica.

Photo by Miguel Villagran/Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading