Zdravko Čolić

Posvetio joj je jednu od najlepših balada: Ljubav Zdravka Čolića bila je ova glumica, zauvek će ga voleti (video)

Autor:

17.05.2023 16:34

Foto: Nikola Šegan

Foto: Nikola Šegan

Dok nije sreo suprugu, mediji i javnost su nagađali i želeli da znaju ko je ljubav Zdravka Čolića



Zdravko Čolić više od dve decenije u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dve ćerke, a pre toga je dugo bio na glasu kao veliki zavodnik.

Ko je ljubav Zdravka Čolića bila tada, pitali su se svi...

Malo je poznato da je Čola pesmu "Noć mi te duguje" posvetio svojoj prvoj ljubavi, koja je nakon 47 godina iznijela detalje o njihovoj romansi.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Peva velika ljubav Zdravka Čolića bila je sarajevska glumica Jasna Ornela Beri

Njih dvoje upoznali su se početkom sedamdesetih dok su oboje živeli u Sarajevu i zaljubili se na prvi pogled.

Pročitajte Svi pričaju o romansi Une i Marka - Dragana otkrila istinu, iznenadila sve

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila.

Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - ispričala je 47 godina nakon njihove romanse Jasna za Dnevni Avaz.

Putevi su im se vremenom razdvojili i ponovno su se sreli tek posle rata, u Beogradu. Tog se susreta prietila kao jako emotivnog, a za Zdravka je imala samo reči hvale.

- On je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je to zadrži. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - kazala je Jasna, a pohvalila se i da joj je Čolić posvetio i svoju pesmu "Noć mi te duguje".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading