Anja Alač

Svi detalji i prelepe fotografije: Venčanje u crkvi i krštenje sina Alekseja, Anja uzela prezime supruga

Autor:

14.05.2023 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Glumica Anja Alač i arhitekta u umetnik Andrej Josifovski venčali se pred Bogom i krstili jednoipogodišnjeg sina Alekseja



Glumica Anja Alač i arhitekta i strit art umetnik Andrej Josifovski Pijanista u istom danu su organizovali građansko i crkveno venčanje. Par je prvo sklopio građanski brak u opštini Zvezdara, a lepa glumica odlučila je da uzme prezime supruga, te će se ubuduće prezivati Josifovski. 

Intimno venčanje Anje Alač i Andreja Josifovskog održano je u crkvi Svetog Save na Vračaru, a istovremeno je, u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja i kršten njihov sinčić Aleksej (1,5). 

Pročitajte Venčali se Anja Alač i Andrej Josifovski! Glumica blista u prelepoj venčanici, jednoipogodišnji Aleksej presrećan

Dalibor Danilović

 

Sličnih senzibiliteta, lako su se dogovorili da umerenost, gradski šmek i diskrecija budu simboli njihovog ulaska u bračnu zajednicu.

Kako oboje neguju rokenrol estetiku, nije bilo mesta za trubače i druge izvođače visokoemotivnih niskokvalitetnih muzičkih sadržaja standardno prisutnih na većini svadbenih veselja u Srbiji. Mladenci su imali venčanje kakvo su želeli: dostojanstveno i gospodstveno.

Pročitajte Intimno venčanje Tamare Milutinović - Dim iz aviona otkrio pol bebe (ekskluzivne fotografije)

- Bilo je lepše nego što smo planirali, u krugu porodice i kumova - kaže za Gloriju Anja i dodaje da se osećala veoma lepo kad im je matičar saopštio da su venčani.

Dalibor Danilović

 

Posle obavljenog posla u opštini, kolona od nekoliko automobila uputila se preko Kalenić pijace do Crkve Svetog Save. Crkveno venčanje su upotpunili krštenjem jednoipogodišnjeg sina Alekseja.

Osim mladenaca, najveći nemir osećali su Anjini roditelji, dramski umetnici Vesna Čipčić i Aleksandar Alač, koji je unuka izneo iz crkve i predao ga ćerki. Za njih je ovo bio veliki dan u kome su dobili potvrdu da je vredelo sve što su uradili do sada u procesu formiranja svoje mezimice.

Događaju je prisustvovala i sadašnja Aleksandrova supruga, rediteljka Milica Kralj, što potvrđuje tezu da pristojni ljudi insistiraju na sličnostima, a ne na razlikama, kao i Andrejev tata, doktor Borko Josifovski, Anjin rođeni brat Ivan i glumac Srđan Timarov.

Dalibor Danilović

 

Kad su se verili krajem decembra 2021. godine, Anja i Andrej su projektovali venčanje za 2023. Plan su ostvarili bez greške.

- Znala sam da će Andrej doći u pozorište, ali nisam ni naslutila šta će se dogoditi. Nakon što sam otpevala svoj set pesama, obratila sam se Andreju koji je bio u publici. U tom trenutku ga je moj kolega Svetozar Cvetković, koji je vodio program, pozvao da izađe na scenu i kaže nešto.

Tek kad je Andrej kleknuo, sve mi je postalo jasno. U tom trenutku kroz glavu mi je prolazila gomila emocija. Bila sam u šoku, ali sam se dobro osećala. Vrlo lepo mi je bilo u mojoj koži, pred svim tim ljudima, ali imala sam utisak da se sve odvija mimo mene. I sada kada se setim tog trenutka pred moj odgovor na njegovo pitanje “Da li želiš da se udaš za mene?”, sve mi deluje uzbudljivo. Brzo sam mu rekla: “Da.” 

Dalibor Danilović

 

Nemojte se iznenaditi ako u katalogu predstave ili na špici za seriju ili film pročitate ime Anja Josifovski. Nije u pitanju nova, mlada glumačka snaga.

- Uzela sam na venčanju suprugovo prezime Josifovski. Svesna sam da će me u poslu i dalje oslovljavati kao Anja Alač, ali mi je bilo prirodno i lepo da nam se porodica preziva jednim prezimenom - istakla je za Gloriju lepa glumica. 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading