Suzan Sarandon

Prvo se zamerila Novaku, sada novi skandal: Suzan Sarandon uhapšena

Autor:

11.05.2023 17:00

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Suzan Sarandon uhapšena, ovo su detalji



Holivudska glumica Suzan Sarandon uhapšena je danas, bruje svetski mediji.

Kako prenosi „People“, Suzan Sarandon privedena je nakon što je učestvovala na protestu u Kapitolu države Njujork. Protest je organizovan u znak podrške radnika restorana.

Pročitajte Suzan Sarandon - Ne želimo da nas eksploatišu

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

 

Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji dobijaju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

Glumica je nakon kompletnog procesuiranja puštena iz pritvora, kao i ostali učesnici protesta, ali fotografije na kojima je policajci odvode sa lisicama na rukama postale su viralne.

Pročitajte Suzan Sarandon - Rekli su mi da ću karijeru završiti u 40. godini

 

 

Suzan Sarandon je pre privođenja govorila na mitingu gde je istakla da su ti radnici izuzetno važni.

- Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim poslom – istakla je glumica.

Pročitajte Suzan Sarandon - U Holivudu će uvek biti kaučeva za ležanje

(Photo by Cesc Maymo/Getty Images

 

Međutim, to nije jedini protest na kome je Sarandon učestvovala. Samo nekoliko dana ranije priključila se protestu Udruženja pisaca Amerike. Suzan Sarandon uhapšena je i 2018. godine kada je pružila podršku migrantima.

Glumica se nikada nije libila da javno izrazi svoje mišljenje, te je u fokus pažnje domaćih medija dospela nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika koje je uputila na njegov račun.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading