Nikolina

Kaja Ostojić u strahu zbog ćerke: U Americi je, baš brinem

Autor:

09.05.2023 10:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ćerka Kaje Ostojić već neko vreme nalazi se u Americi na školavanju, a pevačica je veoma zabrinuta za nju



Srbija je od prošle nedelje kada su se dogodili masakri u Osnovnoj školi, Mladenovcu i njegovoj okolini zavijena u crno. Država alarmirali su državu, uznemirili građane i poljuljale vlasti.

Takođe su se i lica sa estrade oglasile povodom krvoprolića koji su uterali strah među narodom.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić je za Kurir televiziju iznela svoju uznemirenost povodom pomenutih slučajeva.

Pročitajte Ćerka Kaje Ostojić od mame nasledila ne samo lepotu nego i talenat (video)

ATA Images

 

- Užasno, nemam svest o ovome, kao da se ne dešava. Ne mogu da verujem da se to dogodilo kod nas, a najviše su krivi roditelji. Priča se da ga je otac vodio u streljanu i učio kako da barata oružjem. 

To je malo dete za takve stvari. To mi je potpuno šokantno. Ovom prilikom želim da izjavim saučešće porodicama koje su ostale bez svoje dece - započela je pevačica, pa je otrkila da li je zabrinuta za svoje dete:

Pročitajte Ko je izdominirao na crvenom tepihu, a ko razočarao? Ova izdanja na MAC Awards-u nikoga nisu ostavila ravnodušnim (foto)

Instagram

 

- Naravno da jesam. Doduše ona je u Americi, a tamo je to još češće. Kod nas se ne pamte ovakve stvari, a tamo se to dešava. Tako da jesam zabrinuta. Moja ćerka je velika i odgovorna, ne želim da razmišljam o tome.

Inače, Kaja je Nikolinu dobila sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije. Sa 18 godina je ostala trudna, zbog čega je školu vanredno završila. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading