Meg Rajan

Gde je nestala ona lepota i oči koje se smeju: Ovo je zaista Meg Rajan, zašto je to sebi uradila?

Autor:

05.05.2023 15:00

Foto: (Photo by Giulio Marcocchi/Getty Images

Foto: (Photo by Giulio Marcocchi/Getty Images

Izgled Meg Rajan šokirao svet, potpuno je neprepoznatljiva



Jedna od omiljenih glumica bez koje se nije mogla zamisliti romatnična komedija devedesetih godina bila je svakako Meg Rajan.

Simpatična plavuša osvojila je srca mnogih širom planete, a njen imidž "devojke iz komšiluka" mnogi su smatrali neodoljivim.

Pročitajte Meg Rajan - Pariz bez francuskog poljupca (foto)

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

 

Izgled Meg Rajan danas je mnogo drugačiji, a na to je, osim sile gravitacije, očito uticala i prekomerna upotreba botoksa.

Naime, glumica je  posle šest meseci konačno uslikana u javnosti, a fotografija na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo obišla je svet.

Holivudska zvezda se pojavila na premijeri filma "Still" u Njujorku kako bi podržala svog prijatelja Majkl Džej Foksa, a izgled Meg Rajan mnoge je ostavio bez teksta.

Pročitajte Meg Rajan - Ko su najšarmantniji glumci Holivuda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chatter_with_cat

 

Meg Rajan dugo je poricala da je bilo šta korigovala na sebi, ali fotografije na kojima glumica ima vidno punije usne i "ispeglano lice" natečeno od filera su apsolutni demanti.

Plastični hirurg Mark Jusef 2016. godine komentarisao je izgled Meg Rajan za "Hollywood life" i još tada konstatovao da ima previše izmena.

Pročitajte Meg Rajan - Romantična veridba u šestoj deceniji

 

 

- Najočiglednija stvar koju je uradila jeste neka vrsta filera. Definitivno je previše jer je jabučica njenog obraza prepuna i prevelika.

Kad se nasmeje, sav taj filer se pomera i čini da joj oči izgledaju manje - rekao je doktor tada i dodao da smatra da je imala operaciju nosa, injekcije usana, botoks, pa čak i potencijalno zatezanje lica.

Pročitajte Planinski raj Meg Rajan - Vila vredna pet miliona je njen novi dom (video)

 

 

- Vrh njenog nosa je uži nego ranije. Vrh izgleda više uklješten, tako da je vrlo moguće da je imala neku vrstu rinoplastike.

Definitivno ima i volumen na njenim usnama, a botoks na njenom čelu. Imala je previše botoksa na čelu, a kao rezultat, oči izgledaju manje jer smanjuje položaj obrva.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading