Žarko Laušević

Demanti na tekst - Čuvaj ih, Bože: Pesma Žarka Lauševića posvećena ubijenim mališanima, i kamen plače

Autor:

05.05.2023 13:44

Foto: Gloria

Foto: Gloria

Žarko Laušević nije autor pesme posvećenoj ubijenoj deciPovodom teksta koji smo objavili na našem portalu dana 04.05.2023. godine u rubrici Zvezde pod naslovom “Čuvaj ih, Bože: Pesma Žarka Lauševića posvećena ubijenim mališanima, i kamen plače”, obratio nam se advokat Žarka Lauševića sa demantijem koji prenosimo u celosti:
 
- Od celog teksta jedino je istinita konstatacija  "Glumac Žarko Laušević duboko je potresen zbog zločina koji je počinio učenik....."

Obaveštavam Vas da naš klijent Žarko Laušević NIJE autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema nijedan nalog, ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga.

Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Neprihvatljivo je da mediji, bez ikakve provere, prenose ovakve "informacije", a pogotovo u tragičnim trenucima kao što je ovaj.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading