Anastasija i Nemanja

Anastasija Ražnatović blista! Prva slika trudničkog stomaka

Autor:

28.04.2023 18:10

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović se oglasila na Instagramu i pokazala kako izgleda u drugom stanju



Anastasija Ražnatović je po prvi put pokazla javno trudnički stomak, od kada se saznalo da je u drugom stanju.

Pročitajte Ceca treći put baka - Anastasija Ražnatović trudna, pol bebe oduševio

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj proslavili su prvu godišnjicu ljubavi, a ujedno i objavili lepu vest da će za nekoliko meseci postati roditelji jedne devojčice.

Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće i već duže vreme boravi u Španiji kod dečka pa se nije pojavila ni na proslavi rođenja drugog sina Veljka Ražnatovića, a sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Nemanjom i u prvom planu je njen trudnički stomak.

- Ljubavi naša, jedva te čekamo - napisala je Anastasija Ražnatović u objavi na Instagramu, gde je ujedno i prvi put pokazala javno stomak.

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom.

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Pročitajte Ovo će uticati na njenu karijeru - Anastasija Ražnatović peva uživo, snimak se sluša u neverici (video)

instgaram

 

Ona je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom malim Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima koje su delili.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading