Hari Poter

Postao otac u tajnosti: Danijel Redklif i supruga uslikani sa bebom

Autor:

25.04.2023 16:00

Foto: Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for The Roku Channel)

Foto: Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for The Roku Channel)

Danijel Redklif postao otac, pol i ime bebe...Glumac Danijel Redklif postao je otac. Zvezda filmova o Hariju Poteru i njegova dugogodišnja izabranica Erin Dark dobili su prvo dete, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju pomenutog medija, pol i ime bebe još uvek nisu poznati javnosti.

Pročitajte Slava, novac i alkohol - Danijel Redklif o tamnoj strani popularnosti Harija Potera

Profimedia

 

- Danijel i Erin ne mogu biti srećniji, apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju da postanu tročlana porodica. Nedavno su rekli vest svojim porodicama i prijateljima i ovo je za njih jako uzbudljiv period - otkrio je svojevremeno izvor blizak paru za The Mirror nakon vesti da čekaju prinovu.

Iako je tek nedavno u javnost dospela informacija da glumački par očekuje prinovu, ubrzo posle toga viđeni su u šetnji sa bebom.

Pročitajte Zbog nove uloge Danijel Redklif nije jeo skoro ništa

Tim P. Whitby/Getty Images

 

Inače, Danijel i Erin su se upoznali na setu, dok su radili zajedno na drami "Kill Your Darlings" 2012. godine, a zajedno su više od decenije.

- Biće to paklena priča koju ćemo pričati našoj deci jednog dana zato šta su naši likovi radili jedno s drugim - ispričao je glumac za magazin People misleći na scenu seksa koju njih dvoje glume u filmu.

Pročitajte Konačno odlučio da se skrasi - Nejmar postaje otac, prelepa Brazilka mu je ukrala srce (foto)

Photo by Leon Bennett/Getty Images

 

Naši likovi se sastaju i flertuju jedno sa drugim, tako da postoji ova vrsta slatkog zapisa o tome da kako smo se prvi put sreli i flertovali - dodao je tada popularni glumac.

Redklifov portparol je ranije potvrdio da par očekuje svoje prvo dete, te da Danijel s nestrpljenjem čeka da se ostvari u ulozi oca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading