Saša Vidić

Pretužno: Ovu želju Saša Vidić nikada neće ostvariti...

Autor:

24.04.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Neostvarena želja Saše Vidića bila je...



Srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini. Među onima koje je Vidićeva smrt potresla je njegova koleginica Verica Rakočević koja je govorila za medije i otkrila detalje njihovog poslednjeg razgovora u kojem je dizajner pričao o svojim planovima. 

Pročitajte Ovo je uzrok smrti Saše Vidića, preminuo u 52. godini

Promo

 

- Ne mogu da verujem, stvarno da se ovo desilo. U šoku sam. Nisam ni znala da je bolestan. On je planirao da se preseli u Hrvatsku tamo je imao neko nasledstvo, a planirao je i da stalno boravi u Trstu – rekla je dizajnerka, pa dodala:

Pročitajte Seku Aleksić njegova smrt potpuno slomila - Otišao je na moj rođendan... (foto)

Mirko Tabašević

 

Za mene je bio super prijatelj i odličan kolega i stvarno mi je mnogo žao što nas je napustio. Nisam mu čula glas više od pola godine ali smo poruke s vremena na vreme razmenjivali.

Pročitajte Ispijen i mršav, teško je govorio i lice krio iza tamnih naočara - Poslednje pojavljivanje Saše Vidića u javnosti nije slutilo na dobro FOTO

Mirko Tabašević

 

Podsetimo, Saša Vidić preminuo je danas u KBC Bežanija. Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U Srbiji je izgradio karijeru u modnoj industriji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading