Severina

Severini rođendan čestitala Šeron Stoun: Još samo da mi se Gospa ukaže...

Autor:

23.04.2023 14:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pveačica Severina ostala bez teksta kad je dobila rođendansku čestitku poznate američke glumice Šeron Stoun



Severina Vučković nedavno je proslavila je 51. rođendan, a među brojnim čestitkama koje je dobila, posebno se izdvaja ona od čuvene američke glumice Šeron Stoun. Pevačica je ostala bez teksta kad je dobila video poruku od glumačke dive, koju pamtimo po nezaboravnoj ulozi u filmu "Niske strasti". 

Severini se retko dešava da ostane bez teksta, ali se ovaj put upravo to dogodilo, nije znala šta da kaže i koje reči da upotrebi. 

Pročitajte Pustinjska ruža- Pop pevačica otputovala u Jordan

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoune, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. @sharonstone živi večno- napisala je Severina.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading