Eros Ramacoti

Voli Srpkinje: Posle Nine Seničar Eros Ramacoti u društvu ove dame, svi je dobro znate (foto)

Autor:

22.04.2023 13:45

Foto: Photo by Miquel Benitez/Getty Images)

Foto: Photo by Miquel Benitez/Getty Images)

Eros Ramacoti u Beogradu uslikan je sa ovom poznatom damom...



Popularni pevač i miljenik ženske populacije Eros Ramacoti, posetio je našu prestonicu, gde je sinoć održao koncert za pamćenje u Štark areni.

Pročitajte Eros Ramacoti i Marika Pelegrini - Razvod iz vedrog neba

Ata Images

 

Posle dvočasovnog spektakla italijanski pevač odlučio je da se prepusti čarima Beograda, te se uputio u posetu jednom popularnom restoranu i to u lepom društvu.

Naime, Ramacoti je na večeri bio sa jednom od najmoćnijih Srpkinja, Milkom Forcan, a trenutak druženja ovekovečili su fotografijom koju je Milka podelila sa svojim pratiocima.

Pročitajte DUGO ČUVANA TAJNA - O čemu Nina Seničar i Eros Ramacoti ne govore

Instagram

 

„Veliki“, napisala je ona kratko.

Podsetimo, Eros Ramacoti bio je u vezi sa srpskom manekenkom Ninom Seničar koja je svojevremeno živela i radila u Italiji gde su se i upoznali.

Pročitajte Eros Ramacoti - Poljubac nasred ulice (foto)

Amy Sussman/Getty Images

 

Priča se da je pevač bilo ludo zaljubljen u manekenku koja je posle te ljubavi dospela u žižu javnosti, a nagađalo se da je koncert koji je održao u Novom Sadu 2006. bio posvećen njoj.

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme.

Pročitajte Zbog nje je pevao u Srbiji - Ova svetska zvezda bila je u vezi sa lepom Ninom Seničar (foto)

Getty Images

 

Obavezno me pozove da mi čestita rođendan, oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv, tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde – izjavila je Nina jednom prilikom za Gloriju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading