Irena Jovanović

Irena Jovanović: Mlada baka Uskrs dočekuje u najdražem društvu

Autor:

15.04.2023 12:45

Foto:

Foto:

Voditelja praznike uvek provodi sa najbližima, porodica Irene Jovanović uživa u tradicionalnim specijalitetima koje priprema uz mnogo ljubavi



Irena Jovanović praznike uvek provodi sa najbližima, sinovima Lukom i Lazarom i ćerkom Sarom. Pošto joj je najstariji sin Luka nedavno podario i unuče, zaštitno lice TV Pink je i mlada baka, pa će ovaj Uskrs provesti u najlepšem i najdražem društvu.

Porodica Irene Jovanović uživaće u tradicionalnim specijalitetima, koje im priprema uz mnogo ljubavi

Luka Šarac

 

Za svaki praznik trpeza treba da bude bogata, sa što više ukusnih jela, a posebno za Uskrs. Ako smo punih sedam nadelja postili i kroz post radili na duhu i telu, mislim da smo zaslužili da se za Uskrs malo i počastimo.

Smatram da za takav praznik žena treba sama da pripremi jela, a ne da ih naručuje iz restorana. Zbog tradicije bitna je i pogača, a pripremam i pitu sa višnjama i jabukama.

Pročitajte Irena Jovanović- Sebe ne treba preterano trošiti, a deca mi u tome pomažu

Zaštitno lice TV Pink ne kuva po receptima, najčešće improvizuje. Kad ima želju da nešto bude savršeno, jer je za porodicu, onda to zaista uspe.

Instagram

 

- Hranu pripremam sa mnogo ljubavi i verujem da je to najvažniji i najbolji začin za sve što čovek radi, pa i kad je reč o kuvanju. Pamtim prazničnu atmosferu, toplinu porodice, ukusna jela i trudim se da takve praznike sada imam sa svojom porodicom.

Moja baka je uvek farbala jaja u lukovini, a moj zadatak je bio da naberem razno lišće i travke i da ih u što očuvanijem stanju donesem kući. Onda ih uz jaje uvežemo čarapom i sve po redu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading