Saška i Jelena Đoković

Taman kad smo pomislili da su u dobrim odnosima: Saška jednim potezom Jeleni zabila nož u leđa

Autor:

11.04.2023 17:51

Foto:

Foto:

Odnos Saške Veselinov i Jelene Đoković ponovo je u žiži javnosti



Odnos Saške Veselinov i Jelene Đoković ne prestaje da intrigira javnost, a supruga Đorđa Đokovića nedavno je podelila kako je od svoje jetrve usvojila navike koje se tiču zdrave ishrane

Pročitajte Vreme je za novi početak - Saška Veselinov nikad srećnija, ovo je ostvarenje njenog sna (video)

instgaram

 

Taman kad smo pomislili da se Novakova supruga i Saška odlično slažu, usledila je njena izjava koja je, mora se priznati, pokvarila sliku o njihovom odnosu. 

Naime, samo tri nedelje nakon porođaja Saška se vratila poslovnim obavezama i tom prilikom govorila o tome kako se snalazi u ulozi majke, a potom odgovorila na pitanje da li je prihvatila Jelenine savete o roditeljstvu.

Pročitajte Sin Đorđa Đokovića već ima dva zanimljiva drugara, u njihovom domu samo razigrano (video)

Instagram

 

- Pa mi ne delimo savete. Svako živi kako želi, tako da ne treba se ni mešati u te neke stvari kad su deca u pitanju – otkrila je Saška, te dodala.

- Ja za bilo koji savet pitam mamu jer me je ona odgajila i mislim da je uradila pravu stvar. Mnoge stvari u životu ću preuzeti od nje i tako vaspitati svoje dete sutra – zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Milojko

14.04.2023 09:13

Sta nije dobro rekla? Ne sme da vaspitava decu kako ona zeli , nego kao "svetica" Jelena? Ima svoje JA. Od Jelene ste napravili, kao da je izmislila svet, decu....a ustvari se samo dobro udala, kao i ova druga.

Gordana

14.04.2023 10:07

Sta je tu lose, ne radi se o losim odnosima vec ouvazavanju staviva svojih roditelja sto svi radimo.A sto se tice Saske mislim da tu nema mnogo roditeljstva,ona je osoba koja voli da se eksponira i dokazuje .Nije mi bas simpaticna.

Nena

20.04.2023 18:10

******. Jadni oni s tobom. Nece moci il ces biti kako treba ili adio. To su Djokovici. 💪💪💪