Miloš Biković

Miloš Biković otvorio dušu: Brat mi daje snagu, a majka me nije hrabrila

Autor:

01.04.2023 20:00

Foto: Michael Ryzhov

Foto: Michael Ryzhov

Porodica Miloša Bikovića njegova je najveća podrška, zvezda serije "Južni vetar" o odnosu sa majkom Marijom i starijim bratom Mihajlom, igumanom manastira Jovanja kod Valjeva



Glumac Miloš Biković otkrio je da mu duhovnost i vera daju unutrašnju snagu da dobije odgovore na mnoga pitanja i izbori se sa problemima na koje nailazi.

Povezanost s pravoslavljem nije poza, već potreba koja je razvijena u mladosti tokom razgovora sa starijim bratom, arhimandritom Mihailom Bikovićem, igumanom manastira Jovanja u blizini Valjeva.

Porodica Miloša Bikovića veoma je važna a o odnosu s bratom i majkom Marijom govorio je za rusko izdanje magazina Esquire.

Pročitajte Brat ga savetuje, a majka mu je podrška - ovo je porodica Miloša Bikovića

Privatni album

 

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je sa potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju posle Oktobarske revolucije.

Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, mada se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad tokom razgovora poželim da mu protivurečim, ali umesto toga uvek mu kažem: “Razmisliću o tvojim rečima”.

- Mami Mariji moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila na tom putu. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala.

Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. 

Pročitajte Nije baš sve kao što izgleda - Radonjić otkrio šta misli o Bikoviću, zamera mu...

Privatni album

 

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading