Vaja Dujović

Retko ko zna ko je otac glumice neobičnog imena

Autor:

31.03.2023 18:12

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vaja Dujović otkriva kakav je uticaj ima otac na njenu karijeru



Neobično ime i poznati otac, samo neke od zanimljivih stvari vezane za ovu glumicu. Vaja Dujović ima zapažene uloge, a njen otac je takođe glumac. U pitanju je Vladan Dujović.

Pročitajte Vaja Dujović se pohvalila značkom - Kritika Sergeja Trifunovića koja je usledila će se prepričavati

 

 

Jedan od zapaženijih uloga imala je u filmu „Branio sam Mladu Bosnu“, a gledali smo je i u drugim ostvarenjima „Santa Maria Della Salute“, „Jedne letnje noći“, „Državni službenik“, „Aleksandar od Jugoslavije“, „Vojna akademija 5“, „Nečista krv“.

Retko ko zna da je njen otac poznati glumac, a Vaja je jednom prilikom ispričala kakav je to uticaj imalo na njenu karijeru.

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla - rekla je ona jednom prilikom za „Mondo“.

Neobično ime joj ponekad stvara i neprilike, jer retko ko iz prve tačno pogodi - Vaja.

Pročitajte Ne prihvata stvarnost - Vaja Dujović ne može da prestane OVO da radi

 

 

- Ime jeste retko, volim što je baš moje. Jedina muka koja kako ide vreme, čini mi se, nikad neće prestati je opominjanje i ispravljanje ljudi da nisam ni Maja, ni Vanja, itd. - izjavila je Vaja za „Politiku“.

Vladana Dujovića publika zna po ulogama u „Složnoj braći“, „Otvorenim vratima“, „Nožu“, „Do koske“, „Ulici lipa“, „Nataši“, „Apsolutnih sto“, „Tajkunu“ i drugom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading