Slavica Eklston

Milijarderka za tren: Evo kako je Slavica Eklston za samo 58 sekundi postala najbogatija žena

Autor:

30.03.2023 14:00

Foto: Photo by MJ Kim/Getty Images for Laureus

Foto: Photo by MJ Kim/Getty Images for Laureus

Slavica Eklston, rođena Radić, svojom životnom pričom očarava svet, a mnoge žene žale što nisu na njenom mestu



Slavica Eklston bila je udata za jednog od najpoznatijih imena Formule 1 i najbogatijih ljudi na svetu Bernija Eklstona.

Rođena u Rijeci, Slavica Radić dolazi iz skromnog okruženja. Bila je odgajana u višečlanoj porodici i živela je daleko od zavidnog života, pogotovo nakon razvoda roditelja.

Pročitajte Slavica i Tamara Eklston - Porodična svađa

Photo by Tom Dulat/Getty Images for Laureus

 

Kako je živela veoma siromašno, počela je uz pomoć svoje lepote da zarađuje i veoma mlada zakoračila je u svet modelinga.

Put lepog izgleda i duge piste odveo ju je čak u Milano, gde je počela ozbiljno da se bavi i zarađuje kao manekenka. Nije znala da će se u Italiji susresti sa očima koje će voleti duže od dve decenije svog života, navodi Dailymail

Slavica je svoje ime, sa samo 23 godine, probila čak do poznate modne kuće "Armani", koja ju je primila za modela i angažovala da bude model na poznatim trkama Formule 1 u Monci.

Tamo ju je zapazio tada pedesetogodišnji Berni, koji je tom prilikom bio vlasnik jednog od takmičarskih timova.

Pročitajte Otkriveni pikantni detalji iz bračnog života Slavice Radić i Bernija Eklstona

Photo by Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images

 

Berni je bio visok svega 158 centimetara, dok je ona imala 180 centimetara. Veći problem je ipak bilo sporazumevanje, jer se ni u jednom jeziku nisu uspeli naći na pola puta, piše Ona.

- Ja sam prvo pomislila da je užasan, jer je došao da mi kaže kako se treba udaljiti sa tog mesta na kome sam bila, međutim, samo sam pitala kome priča, jer ja ne idem nigde.

Na svaku njegovu sledeću reč, odgovarala sam. A onda me je pozvao na piće, što mi je bilo veoma simpatično. Nisam ni znala ko je u pitanju dok nisam pitala tadašnjeg kolegu da li mi je Berni tada govorio istinu o sebi - ispričala je Slavica.

 

 

Slavica je Bernija načisto očarala

Berniju se svideo Slavičin posebni žar koji je nosila sa sobom. Dala mu je pogrešan broj, ali je on prevrnuo sve kako bi je pronašao, što je i uspeo.

Ubrzo potom su se uzeli i dobili dve ćerke, Tamaru i Petru. Brak je otkucao svoj životni vek od čak 24 godine ljubavi i sklada, kao i mnogih zajedničkih investicija i uspona.

Zajedno su živeli u srcu Londona u neboderu od devet spratova, od kojih su minimum pet bili njihovi, piše Espreso.

Pročitajte Slavica Eklston proslavila rođendan, očarala izgledom

 

 

Završetak ove zanimljive ljubavne priče 2008. godine je trajao svega nekoliko sekundi manje od jednog minuta, a Slavici je pripalo više od milijardu dolara u nekretninama.

Danas ona i dalje važi za jednu od najbogatijih žena naših prostora, sa dve prelepe i uspešne ćerke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading