Milica Bursać

Najveća greška u životu umalo je Milicu Bursać koštala karijere, muž je nagovorio

Autor: Gloria.rs

29.03.2023 18:07

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Milica Bursać se na ovaj potez odlučila na nagovor mužaVoditeljka Milica Bursać je jedno od TV lica koju smo imali priliku da vidimo na naslovnici poznatog časopisa Plejboj. Međutim, kako je kasnije izjavila ona se zbog te odluke gorko pokajala.

Pročitajte Pred ogledalom Milica Bursać - Nema zdravog tela bez zdravog sna

Kako je voditeljka i sama ispričala, ona se fotografisala naga na nagovor muža, jer su se tada nalazili u teškoj finasijskoj situaciji.

- Kada su me pozvali iz ‘Plejboja’, katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam.

Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. - iskrena je bila Milica Bursać, i dodala šta je presudilo da odluči:

- Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem - ispričala je voditeljka.

Sa druge strane imala je i finansijski motiv.

- Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari.

Međutim, kasnije se pokajala zbog svog postupka jer se brzo ispostavilo da to nije pomoglo njenoj karijeri.

- Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. - rekla je Milica i pojasnila.

Pročitajte Nepristojna ponuda - Nikola Jokić na meti atraktivne Amerikanke (Foto)

- Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za ‘Plejboj’.

Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading