Goga Sekulić

Bolovi su postali neizdrživi, operisana Goga Sekulić

Autor: Gloria.rs

28.03.2023 21:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Operisana Goga Sekulić obratila se najboljem stručnjakuOperisana Goga Sekulić oglasila se ubrzo nakon intervencije i otkrila kako se oseća. Ona je pre nekoliko dana silikonske implante u grudima i uradila zatezanje, prenose domaći mediji.

Pročitajte Goga Sekulić otvoreno o razvodu i posledicama - Mama i tata, izvinite

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Kako je dobro obavešten izvor rekao, ona se sada uspešno oporavlja.

- Goga je već duže vreme planirala ovaj zahvat, ali je stalno odlagala. Sada je to konačno završila i oseća se dobro. Operacija je prošla bez ikakvih problema - rekao je izvor za medije.

Oglasila se i pevačica i ispričala kako se oseća nakon intervencije.

- Istina je, operisana sam. Još posle porođaja trebalo je da radim podizanje i zatezanje grudi, ali dete mi je bilo malo i takav zahvat bio je prosto neizvodljiv u tom trenutku. Deca vole da se maze, grle i nose. Međutim, ubrzo su počeli strašni bolovi u leđima, jer su mi grudi bile velike. - iskrena je bila Goga Sekulić.

Pročitajte Goga Sekulić u problemima - Velika je frka, možda to neko radi namerno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

- Obratila sam se doktoru Milivojeviću koji me je na kraju i operisao i jako sam zadovoljna i zahvalna na svemu, budući da se radi o jednom o naših najboljih hirurga. Zamenio mi je silikone i uradio zatezanje. Nije bilo prijatno prvih nekoliko dana, jako me je bolelo. Najviše me je nerviralo što sam žena od akcije i što nisam neko ko miruje - rekla je Goga za „Pink“.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading