Filip Živojinović

Zgodna plavuša: Bivša devojka Filipa Živojinovića ponovo u Srbiji, izgleda prelepo! (foto)

Autor:

24.03.2023 21:17

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Pre Aleksandre Prijović devojka Filipa Živojinovića bila je naša atraktivna glumica, za kojom i dan - danas muškarci uzdišu



Tokom devedestih godina prošlog veka bila je jedan od najtraženijih domaćih glumica. Njenu vezu sa sinom Bobe Živojinovića, Filipom, javnost je i te kako obožavala. Ljubav nije potrajala, a posle raskida svako je krenuo na svoju stranu. 

Maja Mandžuka ponovo je u Srbiji, lepša nego ikada!

Pročitajte Maja Mandžuka - Najslađe stvari se dešavaju noću

ATA Images

 

Lepa Maja, poznata po ulozi Kate iz filma „Munje“ ponovo će, na oduševljenje publike, zaigrati u nastavku pomenutog filma, a njen povratak u Beograd nije prošao neprimetno.

Maja, iako godinama živi u radi u Americi, pri svakom povratku u prestonicu evocira uspomene na neka davna sećanja kao i na prijateljstva koja je ostvarila i koja još uvek traju. 

Jakov Simovic

 

Maja je diplomirala na Univerzitetu za umetnost, tv i filmsku produkciju u Beogradu, a onda kada je posle ogromnog uspeha sa „Munjama“ izgledalo da će nizati uloge u Srbiji, sasvim spontano, spakovala je kofere i otisnula se u Ameriku. 

Tamo je nastavila usavršavanje glume na prestižnim koledžima.

Pročitajte Sve je isto kao pre - Kata i Lola ponovo u akciji

ATA Images

 

Najpre, dve godine je živela u Njujorku gde se školovala na „Li Strazberg“ institutu za film i teatar koji su pohađale i mnoge svetske filmske zvezde. Zatim se preselila u Los Anđeles, gde je završila „Master Class“ za glumu.

Postala je i član američkog udruženja glumaca. Međutim, kad god joj se ukazivala prilika dolazila je u Srbiju gde se ipak oseća svoj na svome.

- Nisam ništa planirala, već se sve poklopilo. Otišla sam u Njujork s namerom da se ubrzo vratim, ali odjednom su jedna za drugim počela da se otvaraju vrata - rekla je svojevremeno Maja za Story. 

Maja i Filip bili su jedan od omiljenih parova 

Filip i Maja počeli su da se zabavljaju u leto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip tri godine manje.

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću. Prethodno su okončali veze u kojima su do tada bili. Maja deceniju dugu romansu sa biznismenom iz Crne Gore, a Filip se rastao od manekenke Sofije Milošević.

Pročitajte Posle 20 godina Sergej i Boris u nastavku Munja - Sinovi Nebojše Glogovca prvi put na filmu, detalji koji će vas oduševiti

Facebook

 

Nekoliko meseci kasnije Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Anđelesu. Ona je radila kao producent, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vreme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading