Parni valjak

Parni valjak konačno otkrio ko će zameniti Akija Rahimovskog, novi pevač je on

Autor: Gloria.rs

22.03.2023 19:18

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Konačno se zna ko je novi pevač Parnog valjka koji će u bendu zameniti prerano preminulog Akija RahimovskogIako se dugo "šuškalo" o tome ko bi mogao biti novi frontmen benda, Parni valjak je i službeno objavio informaciju o muzičaru koji će zamijeniti legendarnog Akija Rahimovskog.

ATA Images

 

“Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.3. u 12:00. Premijera naše nove pesme na radijskim postajama širom regiona i videospota na našem YouTube kanalu”, objavili su na svojim službenim stranicama.

Tako je i zvanično potvrđeno da će dsad nastupati s pevačem Igorom Drvenkarom, 31-godišnjakom kojeg hrvatska javnost već zna kroz emisiju A strana.

Pročitajte Potresan video sina Akija Rahimovskog - Nedostaješ... Mirno spavaj, tata

Igor je pevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su “Jesus Christ Superstar”, “Uskrsli” i “Lepotica i Zver”.

Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda šuškalo se i ranije, ali iz benda su glasine potvrdili tek danas, piše Index.hr.

Pročitajte Potresno - Suzana Mančić uputila poslednji pozdrav Akiju

Legendarni muzičar Aki Rahimovski preminuo je u januaru prošle godine u 66 godini, au bendu je bio od njegovog osnivanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading