Heorhina Rodrigez

I Bogati plaču: Heorhina Rodrigez otvorila dušu, njeno bolno iskustvo rastužilo svet (foto)

Autor:

21.03.2023 12:30

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Heorhina Rodrigez progovorila o najtežim trenucima u životu i rasplakala svet



Iako po mišljenju mnogih verenica Kristijana Ronalda Heorhina Rodrigez živi savršen život, iza njenog lepog osmeha krije se velika tuga. Poznato je da su Ronaldo i Heorhina doživeli veliku tragediju prošle godine kada ima je sin preminuo na porođaju, ali to nije bio jedini bolan trenutak za njih dvoje.

Pročitajte Lepotan bez miliona - Ovo je bivši Heorhinin dečko, ostavila ga je zbog Ronalda (foto)

Instagram

 

Naime, Heorhina je u svom dokumentarcu "Ja sam Heorhina" otkrila da je pre poslednje trudnoće imala tri spontana pobačaja.

- Jako sam se bojala svakog ultrazvuka pre rođenja blizanaca. Osećala sam se jako napeto, jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena - rekla je Ronaldova izabranica.

Pročitajte Neočekivano - Kristijano Ronaldo rekao kraj, papiri su potpisani

Guliver Getty Images

 

Prva tri meseca trudnoće sa blizancima za Heorhinu su bila kako je sama navela "užasan period", jer je stalno povraćala i konstantno joj se spavalo.

- Rođeni su na Uskršnji ponedeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bela je rođena jaka i zdrava, ali delić mog srca je odleteo - ispričala je ona, pa dodala da je sinovljevu smrt pokšala da sakrije od dece.

Pročitajte Ovo može samo Ronaldo - Heorhina Rodrigez ostala bez reči, gest njenog verenika ne viđa se svaki dan

Getty Images

 

- Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. Ali, Kristijano im je rekao da je Angel na nebu - istakla je Heorhina, te dodala da nakon smrti sina više nikada neće biti ista, kao i da joj je verenik najveća podrška.

Pročitajte Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Instagram

 

Podsetimo, Heorhina je 2017. godine na svet donela prvo dete, ćerkicu Alanu Martinu, a ona i Ronaldo zajedno brinu i o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, kao i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading